Mbrëmë

Intervista - - POEZI -

Mbrëmë u rrokullis një lot nga syri natës dhe si kristal më qëndroi mbi buzë. La një vragë në qiell të faqes lot i ëmbël si një muzë. Ish loti im,a lot'i saj shkrirë nga zemrat akullnaj? ALDEBARAN.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.