Do të kujtojmë gjithmonë Naim!

Intervista - - PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Të premten, ndërsa prisnim të na vinte rë redaksi bashkëpunimi i rradhës nga Naimi, na erdhi lajmi i kobshëm: Naim Balluku, zv. President, përfaqësues i degës INAS për Shqipërinë, kishte ndërruar jetë. Lajmi na ra si bombë, se vetëm pak ditë më parë kishim folur me të, me Naimin e mirë e korrekt që vetëm buzeqeshje kishte në gojë. Por, edhe pse s’na solli bashkëpunimin e tij, ne s’mund ta linim faqen pa fotografinë e Naimit të mirë këtë javë. E vumë përsëri atë, për ta patur, si gjithnjë, pranë nesh e për ta kujtuar gjithmonë.

Dhe gjithmonë do ta kujtojmë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.