PYESNI Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

-A do doni që të rrikthehet përsëri qeveria e Saliut? -Pyetje për vajzat. A do e konsideronit një lidhje me një person i cili është disa vite më i vogël se ju?

- A ka ndonjë njeri të cilin e adhuroni aq shumë dhe e kini si idhull në jetën tuaj sa do të donit të ndërronit jetën tuaj me të tij? Pra të donit të ishit në vend të tij... -A jeni për legalizimin e hashashit? -A mendoni se duhet të bëhet një ligj i cili dënon adresat fallco në Facebook të cilat janë të rrezikshme?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.