Era, në MTV topless

Intervista - - FAQE 1 -

Era Istrefi është promovuar këtë të enjte në rrjetin muzikor MTV në Britaninë e Madhe. Ndërkohë janë publikuar edhe fotografi, të cilat kanë mundur t’i shohin ata që e përcjellin MTV UK në Snapchat. Gjatë ditës, ajo ka prezantuar veten me anë të video-intervistave, fotosesioneve dhe performancave nga më të ndryshmet, duke përfshirë edhe shopingun. Era është shprehur se është e gat- shme të përballet me botën e madhe të tregut muzikor në botë.Ky është një tjetër hap drejt suksesit të saj, pasi MTV UK u jep artistëve mundësinë që në një orar prej 24 orësh të prezantojnë veten para atyre që i njohin, por njëkohësisht mund të krijojnë edhe fansa të rinj.Ndërkohë që nuk ka munguar edhe ekspozimi i gjoksit të saj, teksa gjinjtë i kishte mbuluar me ‘yje’.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.