Koço Kokëdhima i shkruan Ilir Metës:

Intervista - - HUMOR -

I dashur Ilir, Normalisht që jam interesuar për këtë çfarë më ke shkruajtur. Ajo që më tërheq më shumë dhe më bën të bashkpunoj me ty është kthimi i virgjërisë. Pra, përgjigja ime është noramlisht, po. Megjithatë ende ndihem i pasigurtë, njësoj si atëherë kur më morrën nderin dhe më zhvigjëruan. Dua dhe kam ëndërr që të shkuhet përsëri në gazeta për mua dhe për namuzin tim. Atë namuz që Edi Rama e përdhosi dhe e flaku si diçka të pa vlerë. Nëse është dikush që e do dhe e respekton, unë jam gati ta besoj nderin dhe namuzin. Burri për një shkrim lavdërues te gazeta Tema dhe një namuz rron. Meqë ra fjala unë do të jap një sugjerim meqë ata të Temës nuk kanë lënë gjë pa thënë për mua. Dua që të gjithë ata gazetarët e Temës t’i varim kokëposhtë te plepat e Spaçit së bashku me shefin e tyre, kur të marr Kryeministrinë.

Faleminderit që më qëndron pranë me qetësi e dashuri, i dashur Ilir.

Yti,Koço Kokëdhima

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.