Noizy,arrogantmefansat

Intervista - - AKTUALITET -

Reperi i famshëm Noizy është kapur në një moment në të cilën ka trajtuar keq fansat e tij.

Reperi Noizy njihet si një person i ndjeshëm, megjithatë, ky fakt dëshmon të kundërtën. Në një video të publikuar para pak ditësh, duken fansat që i afrohen dhe e përshëndesin, por duket se reperit i hipin nervat.

Një fans i afrohet për të bërë një selfie, por Noizy e shtyn fansin e tij dhe thotë: “Po ik er burr…”

Sharon Stone për herë të parë ka shperndarë një foto me tre djemtë e saj dalë në ditën e fundit të pushimeve. Deri tani ajo nuk ka dashur kurrë që t’i përfshijë ata në botën e medias. Ne kete foto ajo shihet e shtrirë, ndërsa pranë kokës së saj është njëri prej djemve, ndërsa dy të tjerët janë shtrirë poshtë. Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi Cel. +355 69 40 61 001 / e-mail: albana.lufi@yahoo.com

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.