KallashilargohetngaKosova

Intervista - - AKTUALITET -

Valltarja e famshme Kallashi tashmë ndodhet në Amerikë por ende ka spekullime për largimin e saj.

Ajo është paragjykuar dhe përfolur goxha gjatë kohës që ishte në Shqipëri lidhur me profesionin e saj.

Ende nuk dihet në cilin qytet të SHBA-ve ndodhet as se me kë është, çka punon, ku punon.

Ajo është shpehur me fjalë ironie për Kosovaren se: të shumtën e kohës po e kaloj nën dush, në vaskë , po lahem e shpërlahem e po e hjek “njollat “e fituara në Kosovë.

Mesa duket edhe për dikë që nuk e vret mëndjen fare, vjen një moment dhe paragjykimet bëhen bezdisëse.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.