Endërrimtarë

Intervista - - POEZI -

Endrrimtarë të endrrave që kurrë s’i peshkuam Fshehur si gjembat ne mes te petaleve Te bukuren kur se arritem shume e mallkuam Frymuam te vdekur ne boten e te gjalleve Shijuam nje puthje dhe thirrem dashuri pastaj ne shtrat djersitem duke belbezuar Por sdime te dashurojme as une as ti e ndoshta dashurine kurre se kemi takuar BLEDAR TAFA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.