Pikëefundit

Intervista - - POEZI -

Lëshoi dhe shiu të fundit pikë Si gur i ftohtë qëlloi mbi mua U var kristal nëpër qerpikë Me lotët e mi u ngatërua ! Çudi si ndjehet ndonjëherë njeriu

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.