Takim me Dr. psikolog, me gradë shkencore JASHAR DEMIRI

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

2. Cilat janë marredhëniet tuaja me këto hapësira të reja?

Pasi të keni përcaktuar madhësinë e duhur për çdo hapësirë e të kuptoni se cilat hapësira duhet të jenë pranë njëra-tjetres atëherë vjen faza tjetër. Cdo person ka kërkesat e tij specifike si për shembull një divan të rehatshëm ne afërsi të hapësirës së ngrënies, këndi i lojrave për fëmijë në afërsi të kuzhinës, një hapësirë studimi në afërsi të dhomës sv ndejtjes, një sallë lojrash nv

4. Duhet patur parasysh rrjeti inxhinierik i tubacioneve

Për kuzhina, banjo, banak e të tjera kanë nevojë për një furnizim me ujë si dhe për tubacion për shkarkime. Ju do ti donit sa më afër të jetë e mundur dhe sa më të përshtatshme në mënyrë që të minimizoni kostot. Këta janë elementë shumë të rëndësishëm që ndikojnë jashtëzakonisht në riorganizimin e një hapësire.

5. Cilat janë mundësitë tuaja të organizimit?

Duke ditur se ku do jetë kuzhina dhe banjo dhe duke punuar brenda kufizimeve ekzistuese, filloni të mendoni si do ti organizoni hapesirat funksionale të nevojshme. Katër mënyrat bazë të organizimit janë linear, aksial, perimetral dhe qëndror. Për shtëpitë zakonisht përdoret kompozimi linear ose ak-

Kur mendoni për lidhjen midis privates dhe publikes, mendoni nëse e donin hapësirën të mbullur plotesisht ose pak të hapur. Dhomat e gjumit janë hapësira private që duhet të vendosen në një zonë të qetë. Kuzhinat janë të hapura dhe publike. Hapësiren e ngrënies do e donit private të mbyllur dhe të vecuar apo të bashkangjitur me kuzhinën , ndoshta me pamje nga nje oborr i brendshëm për të rritur sa më shumë ndërveprimin viziv.

9. Gjeni ndihmën e duhur për ju.

Nëse vini re që ju duhet ndihma e një profesionisti për të arritur atë që do të donit mos hezitoni. Nje gabim do tju kthej mbrapsht dhe kjo përkthehet në kosto shtesë.

Ju qe keni strese, ankth, fiksime, brenga, nervozizem, dhimbje koke, fobi, depresion, frikera obsesive, pagjumesi, anoreksi, xhelozi, probleme droge, impotence, probleme martesore, mospershtatje seksuale, çdo lloj neuroze, nevoje per renien ne peshë, etj., drejtohuni te Dr. Jashar Demiri, çdo ditë. Bashkepunojme me neuropsikiatrin me shumë përvojë Dr. Abaz Quka. Takimi te hyrja kryesore e Stadiumit “Selman Stermasi” (ish-Dinamo). Merrni ne Cel. 0692255562 per të fiksuar takimin.

PSIKOTERAPIA DHE HIPNOTERAPIA SHEROJNË SHPIRTIN TUAJ MË SHUMË SE ILAÇET KIMIKATE... JAPIM MJEKIM 100% BIMOR

PSIKOLOGU ME PËRVOJË, I SPECIALIZUAR NË DISA SHTETEPERËNDIMORE BËN RADIOGRAFINË E SHPIRTIT TUAJ.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.