Kam probleme me frymëmarrjen

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje ! Jam 22 vjeç. Problemi im qëndron se kam shumë marrje fryme, thuajse çdo ditë, më djersiten duart, filloj e frikësohem se çfarë po më ndodh dhe pasi më qetësohet frymëmarrja me shfaqet rëndese në kraharor. Më vjen si ngushtim nga stomaku. Kam bërë të gjithë analizat dhe më kanë dal shumë mirë përfshirë dhe vizitën për zemrën. Nuk e di ku qëndron problemi im. Ju faleminderit! Alergologe: Dr. Mira Xhixha Poliklinika

Qendrore:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.