PYESNI Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Çmendim keni për rubrikën “Qytetari dixhital” të Sali Berishës? Manjola A do bëheshit synet në moshën 45 vjeçe nëse do ju kërkohej? Rudina Cilët janë filmat dhe regjisorët më të pëlqyer të të gjitha kohrave? Flas për të huaj jo shqiptarë. Gariano Sa libra lexoni mesatarisht në vit? Fabi A do martoheshit me dikë vetëm se është shumë e/i pasur por që realisht nuk ju pëlqen? Drita

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.