Edi Rama i kthen përgjigje:”

Intervista - - HUMOR -

O Mirelë, e kupton që nuk kam fare kohë të lexoj e-mailet e tua. Të kam thënë 100 herë dërgoja Endri Fugës se të kthen ai përgjigje. Mos ma merr për keq, por jemi shumë të zënë me punë për momentin. Nëse më ke shkruar për atë muhabetin e Robert Ndenikës më mirë të mos e marr mundimin ta lexoj.

Në fakt atë ditë që të shava isha i nxehur me diçka tjetër, më dogji skedinën Portugalia dhe nuk dija kujt t’i nxirrja nervat. Çfarë të bëj unë se më dole ti përapara dhe sapo kisha lexuar lajmin për përballjen tënde me Ndrenikën nëpër portale. Ika se më doli një punë tjetër tani. Kalofsh bukur.

Yti Edi

( E- mailet janë marrë nga serveri i Kryeministrisë)

PS. Çdo ngjashmëri me Wikileaksin e vërtetë është e rastit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.