Ergys Palushi: Muzika, mike e përjetshme!

Intervista - - MUZIKE -

Kohët e fundit valltarja e njohur kosovare e njohur si Kallashi ka postuar foto të një profesioni të dytë. Kjo lidhet pikërisht me grimierën që mesa duket ajo di ta bëjë shumë mirë.Kallashi njihet për aftësitë e saj në kërcim, por duket se Donjeta është një femër me më shumë se një talent.

Kohët e fundit ajo iku në SHBA dhe të gjithë menduam se nuk do kthehej përsëri por nuk vonoi shumë dhe ajo u rikthye përsëri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.