Manjola Nallbani, shpërthen në “Javën e Kulturës Ballkanike”

Intervista - - MUZIKE -

revistës duke shprehur entuziasmin e saj për këtë intervistë. Armina ka qenë mis Shqipqria ndërsa tani po i kushton vëmendje modës dhe shkrimeve interesante lidhur me modën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.