Qytetari dixhital denoncon!

Intervista - - AKTUALITET -

Qytetari dixhital denoncon. I nderuar zoti Berisha, desha të denoncoja një vjedhje. Edi Rama ka vjedhur brekët e Qemal Stafës. Brekët blu që ka përdorur Edi Rama fill pas daljes së rezultatit të fitores së thellë të zgjedhjeve në Dibër, janë të vjedhura. Ato brekë që Edi Rama brodhi rrugëve të Tiranës pas zgjedjeve janë vjedhur në Muzeun Kombëtar dhe i përkasin Qemal Stafës. Ai po përdor ato brekë që janë pasuri kombëtare për të ulur dinjitetin e vrimës s ë brekëve t ë Shukriu t . Shukriu kishte ç’kishte ama vrimën të brekët e kishte origjinale jo të vjedhur apo kopjuar. Edi Rama mbetet të jetë një hajdut ordiner i cili do të përfitojë famë dhe bujë në kuriz të njerëzve të cilët kanë kontribuar me origjinalitet për atë famë. E kam pikërisht fjalën për këto brekë që duken në foto.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.