Linda Morina: Nëse më bie në dorë Noyzi do t’i heq 7 dhëmbë

Intervista - - MUZIKE -

Pas plagosjes të Noizyt dhe të Varrosit, përveç reperit Stresi ka qenë edhe këngëtarja Lind aMorina që është tallur me rastin në fjalë.

Linda Morina shkruan në intagramin saj se do ja hiqte 7 dhëmbë reperit Noyzi nëse do t’i binte në dorë.

Këtë dëshirë për të rrahur Noyzin , Linda e ka shoqëruar me një foto në të cilën duket reperi i i dëmtuar fizikisht.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.