Martesa Mbretërore në revistën prestigjoze belge

Intervista - - MUZIKE -

Dasma Mbretërore po merr vëmendjen dhe të mediave të huaja përsos atyre shqiptare.

Revista belge ‘Royal’ i ka dedikuar 6 faqe çiftit mbretëror. Por kjo nuk ka qenë e vetmja revistë e cila flet se Princ Leka dhe Elia Zaharia do të kurorëzojnë martesën e tyre në 8 Tetor.

Kanë qenë të shumta mediat që kanë shkruar për martesën e tyre, ndërsa ka qënë vet princesha e re e cila ka publikuar shkrimet e revistave prestigjoze që flasin për dasmën e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.