Intervista - - MUZIKE -

S’du me ni” është titulli i klipit të sapo lançuar nga këngëtarja moderne dhe sigurisht shumë e talentuar, Xhesika Polo. Stil, kreativitet, zë, potencë dhe gjithçka i duhet një këngë dhe klipi për t’u quajtur të arrirë. Xhesika i ka prezantuar në këtë produkt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.