Nëna

Intervista - - POEZI -

Qënke nur i kësaj bote mbrekulli e natyrës vetë Dhe në ka shtatë mbrekulli ti je mrekulli e tetë Ti je gjëja më e çmuar Perëndi mbi Perëndi Mar jetë nga fjalët e tua dhe nga e jotja dashuri

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.