Ju pyesni mjeku përgjigjet

Intervista - - PYETJE -

vazhdosh, por do të ishte mirë që aftësinë tënde ta realizosh me një partnere. ajër të pastër ose qëndrimet në natyrë. Mund të përdornit edhe barna, për shembull Nootropil, vitamina komplekse, kryesisht të grupit B e E etj. Së fundmi, do ju këshilloja që të konsultoheni me mjekët neurologë për hollësira të mëtjeshme si për shkaqet, masat parandaluese e mjekimin përkatës, sepse, për shembull, një çrregullim i qarkullimit të gjakut të trurit ose një tension i lartë mund të rëndojë shqetësimet në të ardhmen, pra kujtesën. rëndesishme për të ruajtur një higjenë të mirë dhe dhëmbë të shëndetshëm. Megjithatë është e rëndësishme që furça të merret me fije të buta dhe larja të kruhet me levizje rrotulluese ose lart poshtë. Asnjëherë nuk duhet të lahen në drejtim majtas djathtas dhe fort sepse fillon erozioni i zmaltit dhe recesionet e gingivave ( tërheqja e mishrave të dhëmbëve).

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.