Vajza ime ka nevojë për tela në dhëmbë.

Intervista - - PYETJE -

-Kam një vajzë 16 vjeç dhe ka dhëmbët e shtrëmbët. Mendoj se duhet të vërë tela. Sa kohë duhet t’i mbajë nëse i vendos? A ka moshë të përshtatshme për të vendosur tela?

Anisa

Nasto,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.