Babait tim po i humb kujtesa.

Intervista - - PYETJE -

Babai im është 65 vjeç dhe ka filluar të harrojë. Kam dëgjuar shpesh për sëmundjen Alzaimer dhe kam frikë se mos ka prekur tim atë. Si ta marr vesh nëse im atë është prekur nga kjo sëmundje. Çfarë simptomash jep ajo?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.