I laj dhëmbët mbi 6 herë në ditë.

Intervista - - PYETJE -

-Jam një vajzë 18 vjeç dhe desha të pyes nëse ka ndonjë problem nëse i lan dhëmbët shumë herë në ditë. Unë i laj mbi 6 herë. Përbën problem kjo gjë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.