Qytetari dixhital denoncon!

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha, ne jemi qytetarë të shoqërisë civile që po ju shkruajmë. Ne kemi bërë një pakt me Edi Ramën për sa i përket importit të plerave i cili nuk është mbajtur nga ana e tij. Në marrëveshje i kemi thënë se nuk do protestojmë nëse importohen plera nga jashtë në momentin që do kishte eksportimin e një koshi të vetëm plerash nga Shqipëria drejt Europës. Rama pranoi dhe na tha se duhet të zgjidhnim se cilin kosh donim të eksportonim. I kërkuam të eksportonte parlamentin sepse na u duk koshi i plerave më i përshtatshëm për eksport. Pasi mori përgjigjen tonë na dërgoi këtë foto të cilës nuk po ja marrim vesh kuptimin. Rama shkeli marrëveshjen dhe ne protestat do t’i vazhdojmë deri në eksportin e koshit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.