Valer Kolnikaj:Nuk mund të rri pa bërë çmendurira

Intervista - - TELEVIZION -

besimin e madh që kisha tek forca e njeriut të jashtëzakonshëm Dritan Hoxha, por aty konkurrentët mi i quajtën ato fjalë servilizma, të thëna që të fitoja etj etj. Nuk u stepa për asnjë moment. Ishin fjalë zemre dhe unë i besoj fort ëndrrës që vazhdon , zemrës e fatit . Jam munduar t’i jem besnik gjithkujt .

- Çfarë sjell të re, ndryshe fakti i të qënit ti aty në emision?

kam bërë palestër.(Qesh)

- Ti e ke provuar skenën prej kohësh; ka ndikuar fryma artistike në familje që edhe Valeri të merret me art?

- Familjarët e fisi e dinë që çdo fis e ka një të tillë: të hallakatur (ha-ha-ha) dhe më mbështesin pafund se nuk më shohin dot pa bërë çmëndurira e gallata.

- Gjithmonë kam pyetur veten, ku e gjen lidhjen arti me mjekësinë?

-Nuk mendoj fare për ta ditur sa...

- Do të pranoje të ishe pjesë ne ndonjë emision i cili nuk do të të përshtatej, por që do të ishte plus në cv-në tënde?

- Kam refuzuar shumë herë këto pluset për të patur ato që i dua dhe që më përshtaten

- Miqtë e tu janë të gjithë pjesë e artit dhe shoubizit?

-Janë të artit, të punës, të shkollës, gjithandej (Qesh)

- Nëse kthehemi pas në kohë, do të kishe ndryshuar diçka në rrjedhën e ngjarjeve të tua?

- Nuk do mund ta ndryshoja diçka që s’është në dorën e njeriut, fatkeqësia që humba vëllan.

- Mandalena- ValerDario, ma shpjego lidhjen e këtij trinomi, me fjalët më të bukura që mund të gjeje?

- Dashuri, familje, jetë, shpirt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.