Ju pyesni mjeku përgjigjet Jam qejfli, por kam probleme

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Doktor Evi, jam një person i moshës së tretë, jam pa probleme me shëndetin. Partneren e kam të re, unë jam qejfli por kam një problem se penisi nuk më forcohët mirë dhe partnerja më akuzon se e kam tradhëtuar. Viagra përdor, dhe ska rezultat, çfarë ushqimi më ndihmon, a ka ndonjë ilaç tjetër pa efekte anësorë. E ndjej veten shumë të turpëruar, pres përgjigje këtë javë. Sokoli.

Seksolog-Androlog: Dr. Evi Dani Tel. 0682213329:

- Më bëhet qejfi që një person i moshës së tretë më shkruan për probleme te tij të shëndetit seksual. Mosha e tretë për efektin moshë përveç se shumë patologjive të tjera, është e predispozuar të ketë dhe disfunksion erektil pra mungesë ereksioni. Mosha nga 60-70 vjeç shkon në 40 % të rasteve të kenë probleme të tilla. Unë si mjek androlog në rolin e mjekut androlog gjithmonë flas dhe propagandoj që edhe kjo moshë të ketë aktivitetin e tij seksual siç e ka pasë edhe para shumë vitesh. Në botën e sotshme flitet shumë për jetën seksuale të kësaj moshe. Dhe ne kemi në dispozicionin tonë shumë skema mjekimi përveçse viagres dhe rzultatet janë pothuajse 100 % të sigurta dhe sigurisht pa efekte anësore. Do desha të më kontaktonit. Unë ndoshta përditë konsultoj raste të kësaj moshe dhe ata janë tepër të kënaqur për jetën e tyre seksuale. Përsa i përket asaj që gruaja juaj dyshon se ju e keni tradhëtuar, në pamundësi të mos realizimit të aktit tuaj seksual nga impotenca seksuale është sëmundje, mund të them që këtë gjëndje e shprehin të gjithë meshkujt që vijnë dhe konsultohen me mua. Normalisht çdo grua në qënien e vet ka një farë dyshimi tek partneri i saj sikur kur ai nuk është në gjëndje të bëjë aktin seksual, megjithëse e dëshiron atë, nuk e realizon dot se diku i bën tradhëti (mendon gruaja). Unë do të kisha thënë më kontakto, jam i sigurtë që do ta ndjeni veten shumë mirë. Dhe sigurisht do të eleminoni dyshimet e gruas tuaj. Jeni i mirëpritur Sokol. ujë në brendësi të tyre ,të lokalizuara në lëkurën e duarve por dhe në këmbë ,e shoqëruar shpesh herë me kruarje dhe vjen si pasojë e djersitjes së tepërt ose faktorëve të ndryshëm alergjikë . Në disa raste kjo patologji shfaqet dhe në fillimin e pranverës ose të verës .. Por në disa raste këto elementë mund të jenë shenja të infeksionit mykotik të tipit vezikular. Lokalizimet më të shpeshta të kësaj forme janë pjesa e brëndshme e këmbës, shputa, thembra dhe mollëzat e gishtave. Elementët kryesorë jane vezikulat e pustulat dhe mund të kemi dhe mbivendosje të infeksioneve sekondare bakteriale. Dhe shfaqja e një vatre në këmbë mund të jetë një shenjë e infeksionit mykotik. Për të qënë të sigurt në vendosjen e diagnozës dhe për të marrë mjekimin e duhur do ju rekomandoja bërjen e ekzaminimit bakterologjik për mykra dhe mjekimi do jepej pas marrjes së përgjigjes . Nëse ekzaminimi për mykra do dilte pozitiv do fillohet mjekim me antimykotikë lokalë dhe sistemikë nëse mjeku dermatolog do ta quante të nevojshme. Nëse ekzaminimi do dilte negativë pacienti do trajtohej për dishidrosis vetëm me pomada lokale me kortizonikë . Pra në fillim duhet të bëhet konsulta me dermatologun dhe ekzaminimi i lëkurës për vendosjen e diagnosës . nuk është vërtetuar ende nëse edhe kjo mënyrë parandalon përsëritjen e sëmundjes. Nga studimet e bëra është treguar se bimët jeshile, kurojnë variçet. Ashtu si për të gjitha sëmundjet e tjera, edhe për të trajtuar dhe kuruar venat varikoze, është e rëndësishme që të përzgjidhen ushqimet. Së fundmi, specialistët kanë arritur në përfundimin që bimët jeshile me kërcell, (fibra) gruri, orizi, kurojnë variçet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.