Më kruhet lëkura

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Doktoreshë Albana, Kam probleme me kruajtjen e lëkurës, përgjithësisht më bëhet mes gishtërinjve të duarve por tani më është krijuar dhe një pullë tek shputa e këmbës. Unë merrem me palestër, sigurisht djersitem, dhe më thahet lëkura shumë. Janë si puçrra të vogla dhe bëhen si me ujë, por më kruhen tmerrësisht shumë. Dhe është në formë pulle sidomos kjo poshtë shputës së këmbës. Nuk di si ta trajtoj, çfarë mund të jetë, është alergji, a ka ndonjë kurë si të veproj? Faleminderit.

Dr. Albana Lufi Mjeke Dermatologe Klinika Dermatologjike dhe Estetike Dermovita Tel 0694061001, 0664061001

Nga të dhënat qe ju jepni nuk është e lehtë të kuptohet nëse kemi të bëjmë me dishidrosis apo me një infeksion mykotik.Dishidrosis është një patologji e lëkurës që shfaqet me pucrra të vogla me

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.