Më dhemb gjuri

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam një zonjë 52 vjeçe nga një qytet i Veriut. Kam vazhdimisht dhimbje të gjurit të cilat janë mjaft të forta, veçanërisht gjatë ditës dhe më pengojnë shumë kur ngjis dhe zbres shkallët. Kohët e fundit dhimbjen e tyre kam filluar ta ndjej dhe natën. Kam dhe kërcitje të gjunjëve. Meqenëse nuk mund të vij për t’u vizituar, ju lutem, më thoni si mund ta zgjidh këtë problem?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.