Mesazhe, urime dhe përshëndetje

Intervista - - POSTA -

Teze Elona, përshëndet dhe uron të gjitha mbesat e saj, sidomos Erlën, Gersën dhe Alisian, i uron vit të mbarë shkollor dhe sa më shumë 10. Teze Elona ju do shumë dhe ju uron të gjitha të mirat e dynjasë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.