Cikël me poezi nga Eltona Lakuriqi

Intervista - - POSTA -

Sot, faqen tonë poetike, ja kemi kushtuar poetes së re dhe te talentuar, Eltona Lakuriqi, që, së shpejti, nxjerr për adhuruesit e poezisë vëllimin e saj të katërt poetik “Në artin pa unaza”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.