Nuk marr dot frymë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam Klodiana, 34 vjeçe. Prej vitesh, sapo ftohet koha, më bllokohen hundët dhe nuk mbushem dot me frymë. Për këtë arsye, po përdor Nafazolinë sepse e kam të pamundur ta duroj këtë gjendje. Jam vizituar dhe jam mjekuar disa herë me ilaçe të ndryshme, por nuk jam shëruar ende. Ju lutem doktoreshë Mira të më sqaroni më tej për gjendjen time dhe të më tregoni se si veprohet në këto raste. Ju faleminder

it!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.