A janë të mira maskat për lëkurën?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Doktoreshë Albana jam shumë kurioze të di këto mjekimet dhe maskat popullore a janë të mira për lëkuren. Lexojmë shumë prej tyre por doja një këshillë nga ju, dhe të na përshkruani disa maska me produkte shtëpise, si mjalti, limoni, kosi, për çfarë shërbejnë më shumë? Përshembull maska për shtrirjen e rrudhave, për ushqim të lëkures, do e vlerësoja shumë një përgjigje të hollësishme mbi maskat e shtëpisë. sEpse jo të gjithë kanë mundësi të trajtohen në dermatolog, sepse dihet se çfarë rrogash kemi ne shqiptarët. Dua një maskë për pastrimin e lëkures të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.