Më dhemb shumë gjuri

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam një zonjë 52 vjeçe nga një qytet i Veriut. Kam vazhdimisht dhimbje të gjurit të cilat janë mjaft të forta, veçanërisht gjatë ditës dhe më pengojnë shumë kur ngjis dhe zbres shkallët. Kohët e fundit dhimbjen e tyre kam filluar ta ndjej dhe natën. Kam dhe kërcitje të gjunjëve. Unë e kam shumë të vështirë që të vij të vizitohem dhe do t’ju lutesha që të më jepnit një zgjidhje të këtij problemi. Si duhet të veproj?

Dr. Fatos Hoxha, reumatolog:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.