8 gjëra që duhet të dini për

Intervista - - FAQE 1 -

- timin është të mërmërisni diçka nëpër dhëmbë para një gote me birrë, të djersiteni dhe më pas të tëriqni këmbët zvarrë deri në një cep të errët të barit, atëherë ju keni nevojë për ndihmë. Për fat të mirë, do t’ju japë disa këshilla të vlefshme për t’ia dalë mbanë kësaj detyre të vështirë.

1. Mos e gjykoni librin nga kopertina

Prisni deri sa të bëni (ose t’ju bëjnë) një pyetje para se të jepni një gjykim për dikë. Në momentin kur ia hidhni sytë dikujt diku në sallë, e keni zgjedhur atë mbi një bazë sipërfasore, vetëm duke u bazuar tek pamja e jashtme. Ju mund ta etiketoni dikë, duke menduar “më pëlqen” dhe menjëherë më pas të ndjeheni nën presion. dhe mendoni “oh, aktualisht ai/ajo nuk më pëlqen”, atëherë ia vini tjetrit presionin.

2. Ju zotëroni një sasi të caktuar energjie në këtë situatë, mos e përdorni duke u përqëndruar tek vetja

Përqëndrojeni energjinë tuaj tek personi që keni përballë, sepse njerëzve u pëlqen kur u kushton vëmendje. Në vend që të mendoni: “Pyes veten se çfarë po mendon për mua ai në këtë moment”, dëgjojeni realisht dhe kushtojini vëmendje personit tjetër. 3. Jetoni momentin Mos shkoni pesë hapa para situatës aktuale dhe mos u përpiqni të mendoni se [‘do të ndodhë në të ardhmen, sepse asaj nuk i dihet kurrë. Jetoni në të tashmen. 4. Kontakti i syve Sa më shumë në sy t’ju shohë personi që keni përballë, aq më shumë ju pëlqen ai. Sigurisht, edhe në bisedat e përgjithshme njerëzit mund t’ju shohin në sy, kështu që përdorni këtë pyetësor të vogël për të me ju, apo thjesht po tregohet miqësor:

Shpeshtësia- Sa shpesh ju hedh vështrimin tjetri?

Kohëzgjatja- Sa gjatë e ngul ai vështrimin e tij tek ju?

Intensiteti- Sa intensiv (i fuqishëm) është kontakti i syve?

gjest shtesë, tjetri/a prek buzët?

5. Mos pranoni t’ju gjykojë tjetri

qëllim që personi që keni përballë t’ju rrisë vetëbesimin, do të mbeteni i/e zhgënjyer. është puna juaj që të ndjeheni mirë në vetvete dhe mos pranoni gjykimin e tjetrit. Ju e dini vetë sesa vleni, nuk ka nevojë ta shihni këtë në sytë e të tjerëve.

6. Mos u përpiqni të hiqeni si dikush tjetër

Ju doni që tjetri të pëlqejë ashtu si jeni në realitet, jo ai/ ajo që ju shtireni se jeni.

7. Nuk mund të përputheni me çdokënd...

...dhe kjo është krejtësisht normale. Aktualisht është diçka e mirë. dikë dhe kjo nuk funksionon, atëherë harrojeni atë dhe kaloni tek dikush tjetër.

8. Pranojeni faktin që do t’ju refuzojnë

Kur po bënte kërkime eksperti ynë takoi një pjesëmarrës që i tha: “Flirtimi në Angli është bazuar tek fakti që mos të refuzojnë”. Ju do t’ju refuzojnë, ose do të refuzoni të tjerë. gjithë frikë, atëherë do të tregoheni të ngathët dhe jo me besimin e duhur në vetvete që kërkohet në këto raste.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.