Ç’tregon për karakterin tuaj

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Qëndrimi si fetus (anash, me këmbë e duar të mbledhura)

Të mbrojtur nga vështirësitë dhe problemet e jetës, ashtu si embrioni. - tën, se kur zgjoheni kërkoni të dukeni të fortë dhe të paprekshëm nga problemet e jetës së përditshme. Në realitet jeni të ëmbël, të brishtë dhe të ndjeshëm emocionalisht, në kërkim të një njeriu që do t’ju qëndronte pranë në jetën e përditshme dhe do t’ju bënte të ndjenit siguri.

Anash, me duart përpara dhe gjunjtë e thyer

Jeni mendjehapur ndaj zhvillimeve që bëhen rrotull jush, por dyshues ndaj njerëzve, të pavendosur dhe të vonuar, por kokëfortë dhe konseguentë për të arritur objektivat që i keni vënë vetes. Sikur të mos mjaftonin këto kontradikta, jeni të qetë, të besueshëm dhe të patrembur, por, njëkohësisht, të prirur ndaj cinizmit. ëndërrimtarë dhe realistë njëkohësisht, me një fjalë, poetë të vërtetë. Me bark Impulsivë dhe nismëtarë, megjithatë, nuk lini pas dore bërjen e planeve kur doni ta keni gjithçka nën kontroll dhe nuk i evitoni surprizat, qofshin ato të këndshme, apo të pakëndshme. Me sensin e përgjegjësisë dhe këmbënguljen arrini shpesh suksesin dhe tregoni se ia dilni mbanë mirë, edhe si liderë.

Në shpinë, me duart e këmbët e hapura

Nuk e preferoni, por keni tendencë të gjendeni në qendër të vëmendjes, për shkak të personalitetit tuaj të veçantë, që zakonisht është ai që quajnë “të fortë”. Jeni shumë komunikues me njerëzit që keni rreth e rrotull, dëgjues të mirë dhe shumë të sinqertë, ajo që duhet pra për miqtë dhe shoqërinë. Sigurisht jeni të tillë edhe si partnerë, me një defekt të vogël, sepse gërhisni, gjë që ka shumë gjasa të ketë lidhje

Me bark dhe anash, me një gju të përthyer

Të paparashikuar dhe aventurierë, por që jeni vazhdimisht në kërkim të stabilitetit dhe qetësisë. Megjithatë, personaliteti juaj, me humor të ndryshueshëm, të pavendosur dhe të ngadaltë nganjëherë, i bën të tjerët të shqetësohen dhe të tregohen mosbesues ndaj ka rëndësi, sepse ju u tregoni gjithmonë miqve historitë më të bukura.

Me kurriz, me këmbë e duar të mbledhura

Qëndrimi juaj i rreptë, i disiplinuar, në periudhën më të relaksuar të ditës tregon shumë për ju, atë që zakonisht jeni perfeksionistë, të rreptë dhe shumë kërkues me njerëzit që ju rrethojnë. Megjithatë, keni aftësi për t’u përshtatur, jeni metodikë dhe të dedikuar në punë. Jeni të vendosur për të arritur qëllimet tuaja, për këtë arësye, jeni më shumë kërkues dhe të rreptë me veten tuaj se ndaj të tjerëve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.