Doktoridixhitaldenoncon

Intervista - - HUMOR -

I nderuari Doktor Berisha. Jam një kolegu yt mjek që punoj në Itali. Pashë që kishe nxjerrë ne Facebook, foton e Edi Ramës duke u mjekuar te dentisti. Kjo nuk është asgjë, Doktor, përpara kësaj që po ju dërgoj unë. Ky është anusi i Edi Ramës gjatë një kolonoskopie. Edhe analizën e bythës ai nuk e bën në Shqipëri, por në Itali. Dhe shqiptarët presin nga ai… Pa folur pastaj, doktor, për cilësinë e organit. Shikoje sa të shëmtuar e ka, Doktor!

Të lutem publikoje dhe anonim, se më hap shumë telashe këtu në klinikën italiane ku punoj.

Me nderime Doktori Dixhital

I

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.