Gabimet që bëjnë më shpesh burrat në seks

Intervista - - SEKS -

jnë drejtpërdrejt klitorisin. Ka mënyra të tjera për ta kënaqur partneren. “Gratë e arrijnë më shumë orgazmën nëpërmjet seksit oral, sesa nga penetrimi”, thotë terapisti. Gjithashtu provoni pozicionin e gruas sipër, ose një vibrator të krijuar për çiftet që mund ta përdorin gjatë seksit. “Burrat duhet të ndjehen mirë dhe jo të kërcënuar nga lodrat seksuale”, thotë ai. Për ta ndihmuar gruan, përpiquni ta eksitoni atë sa më shumë para se të bëni penetrimin. “Sa më afër orgazmës të - jë penetrimi, aq më shumë gjasa kanë ato që ta arrijnë atë”, thotë ai.

Gabimi i gjashtë. Anashkaloni joshjen

Grave u pëlqen të joshen. “Joshja është po aq e rëndësishme, nganjëherë edhe më shumë, sesa teknika”, thotë terapisti. Kjo ju ndihmon të kuptoni se çfarë e eksiton partneren, qoftë diçka që ka lidhje me të parin, të folurin, ose mendore. “I pëlqen partneres tuaj kur i thoni fjalë të pista në telefon, ose sms? Kur kaloni gishtin ngadalë - toni me të në një bar?”. Kështu, nëse ju pëlqen diçka tek ajo, thuajani. “është e rëndësishme që t’i thoni gruas se sa e dëshirueshme është ajo”, thotë terapisti.

Gabimi i shtatë. Përqëndroheni vetëm në një pikë

Shumicës së grave u nevojitet stimulimi i klitorisit për të pasur një orgazmë, por është diçka më e ndërlikuar sesa mendoni ju. Disa burra “nuk e kuptojnë anatominë e klitorisit”. Ai është diçka më shumë se një “buton i vogël” që shihni ju. Nervat e tij shpërndahen në gjithë vulvën dhe brenda vaginës. Të gjitha këto janë pika kënaqësie potenciale, që ia vlen t’i eksplorosh. “Ju mund të lëvizni para-prapa”, thotë terapisti. Nëse ia kushtoni vëmendjen majës së tij, kjo gjë mund t’ia largojë kënaqësinë disa grave. Kjo zonë është kaq e ndjeshme, sa stimulimi i tepërt mund ta lëndojë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.