Poezia juaj... Lutemi njëlloj në zot

Intervista - - POEZI -

Flas me njerëz t’ardhur nga tri kontinente prej Evropës, Afrikës së largët dhe Azisë merremi vesh dhe mes nesh s’ka qejfmbetje në fund të fundit jemi të gjithë bij të Perëndisë! Punoj me njerëz t’ardhur prej tri kontinetesh nga Azia, Europa, por dhe Afrika e largët mbajmë pasaporta të ndryshme shetetesh por respektin s’e kemi kurrë të mangët! Me njerëz të ardhur nga tri kontinente punoj nga Afrika dhe Azia e largët, këtu në Europë s’e kuptojnë gjuhën time dhe as unë si kuptoj por të gjithë besojmë dhe lutemi njëlloj në Zot!

SKENDER LAZE TREBESHINA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.