Dashuri e brishtë

Intervista - - POEZI -

Një shikim i parë të dy na rrembeu Një dashuri e brishtë papritur na gënjeu Më bëri të besoj në dashuri Dashurin tënde nuk e pranova Të thash Dhe unë të dua por të refuzova Kaluan muaj , kaluan vite Dashurin time ti e prite. Prite të thoja akoma të dua Të thoja se je jeta për mua Po mundohehesha të të harroja Doja ti thoja zemrës se ti nuk ekziston Do ti them asaj gënjeshtra, se ti s’më dashuron Por koha të kundërtën po na tregon, që jo vetëm spo të harron por edhe më shumë të dashuron!!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.