Burg

Intervista - - POSTA -

- Kam parë në ëndërr sikur burri im që ka vdekur, sikur ishte në burg dhe unë doja me doemos ta takoja. Ola

- Ola, fakti që keni parë në ëndërr burrin tuaj të ndjerë, do të thotë që ju ka marrë malli shumë dhe shpirti i tij është shumë i sikletosur, prandaj edhe ju është shfaqur brenda në burg.. Shpirtrat e të ndjerëve, enden mes dy botëve kur lënë pas pengje dhe në këtë rast, pengu i bashkëshortit tuaj të vdekur, jeni ju. ëndërr,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.