Shtatzanë

Intervista - - POSTA -

- Kam parë një sikur kisha ngelur shtatzënë dhe e kisha fëmijën me ish të fejuarin tim, që tani jemi ndarë, kemi 10 muaj që ë thotë kjo? Nëse ju shikoni në ëndërr që keni mbetur shtatzanë dhë në realitet ju nuk keni fëmijë, kjo do të thotë se ju keni përjetuar gjëra mira në marrëdhënien tuaj, me ish të fejuarin tuaj dhe që doni diçka të ndodhë që do të ju ndihmojë të jeni prapë bashkë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.