Pyetjet e reja

Intervista - - POSTA -

- A besoni në Zot? - Sa ndikon feja në një marrdhënie për ju? - Nëse partneri/partnerja juaj do ikte larg për një kohë të gjatë do e prisnit? Do e tradhtonit dhe do e prisnit? Apo do gjenit dikë tjetër?

- Ju tërheq shumë dikush dhe merrni vesh që ka qënë i martuar e ka fëmijë do vazhdonit të rrinit apo do gjenit dikë tjetër? - Besoni në ëngjëj? -E preferoni jetën e natës dhe nëse po ku preferoni më shumë të dilni? - Çfarë vlerësoni më shumë te partneri juaj?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.