Të qeshim

Intervista - - ZBAVITJE -

Gruaja e Agronit Në spitalin e të çmendurve një infermiere futet në një dhomë dhe sheh një pacient që - fermierja e pyet: “Goni, çfarë po bën?”. Goni i përgjigjet “Po shkoj me makinë në Dur të mbarë dhe del nga dhoma. Të nesërmen ajo hyn në dhomën e Gonit kur ai parkon makinën e tij imagjinare dhe e pyet “Goni, si po ia çon?”. “Mirë”, thotë ai, “sapo ar kapërcen korridorin dhe futet në dhomën e Benit dhe e gjen atë duke u masturbuar. E shokuar, ajo e pyet: “Beni, çfarë po bën?”. Beni ia kthen: “Po bëj seks me gruan e Gonit ndërkohë që ai është në Durrës!”. Kirurgu i shpejtë Dini dhe Mondi po prisnin dru në pyll, kur Dini pret krahun. Mondi ruajti qetësinë, e mbështolli krahun në një qese plastike dhe e çoi Dinin dhe krahun tek një kirurg. “Je me fat”, ia kthen kirurgu. “Unë jam një ekspert në ngjitjen e gjymtyrëve. Hajde pas katër orësh kur të kem mbaruar operacionin.” Kështu Mondi kthehet pas katër oprësh dhe kirurgu i thotë: ‘Mbarova punë më shpejt se sa mendoja, Dinin e ke poshtë tek kafja”. Mondi vrapon tek kafja dhe shqyen sytë kur sheh Dinin duke luajtur me letra. Pas një dy javësh, Dini dhe Mondi shkojnë prapë në pyll për të prerë dru dhe Dini kësaj radhe pret aksidentalisht këmbën. Mondi e vë këmbën e prerë në një qese plastike dhe e çon bashkë me Dinin tek i njëjti kirurg. “Këmbët ngjiten më me vështirësi, por do të shoh ç‘mund të bëj. Kthehu pas 6 orësh”, i thotë ai. Mondi kthehet pas gjashtë orësh dhe kirurgu i thotë: “Mbarova punë më shpejt, Dinin e ke tek fusha e futbollit”. Mondi shkon tek fusha dhe befasohet kur sheh Dinin që është duke luajtur futboll. Pas një dy javësh, Dini dhe Mondi përsëri po prisnin dru dhe kësaj radhë Dini pret aksidentalisht kokën. Mondi e vë kokën në qese plastike, merr edhe trupin e Dinit dhe me vrap shkon tek krirugu, me besim se ai do të bënte një mrekulli edhe kësaj radhe. “Oh, koka është shumë e vështirë për t’u ngjitur, por do shoh ç‘mund të bëj. Kthehu pas 12 orësh”. Mondi kthehet pas 12 orësh. “Si shkoi operacioni doktor?”, pyeti ai. “Më vjen, keq, Dini vdiq”, përgjig qesja plastike...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.