Të Dua ty

Intervista - - POSTA -

(Deshpërimi,dëshmia e Një vuajtjeje) Në syte e mi,drita je ti; Në zemrën time e vetmja dashuri; Në shpirtin tim,ti portret i gdhendur; Ika dhe të lashë në kujtime; Ika dhe të lashë jetën time; I zhduka gënjeshtrat, të lashë vetëm të vërtetat. Ika u largova, fatin tim mallkova; Ika dhe ty të dhurova ëndrrat e mija, Por ti nuk e kupton ç’është dashuria!! Ika dhe të lashë gjithçka që kurrë të mos vuash; Po ti i dashur veç dhimbjes, tjetër ç’më le mua!? Me dorë po shkruaj, Me zemër po vuaj, Pse ti je larg meje, Me le të vetmuar!? Sa dita e mërzitur, Sa nata e qetë, Te shkruan shpirti yt, Që të do për jetë.... NEZIR KUKA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.