Kujtim për nënën

Intervista - - POSTA -

Për herë të parë nëna s’më priti Kur erdha nga larg nga rrugë e gjatë Ca pika lot më rrodhën nga shpirti Kur se pashë të më priste në sofatë Një peng për nënën më ka mbetur Në shpirt më rëndon porsi gur Kur e lash në prag të portës Me lot në sy dhe të sëmurë Për herë të parë ajo s’më priti Kam qenë larg e s’munda dot Kur dha shpirt pranë nuk iu gjenda Dhe s’munda t’ia puthja ata lotë. THODHORI CERRO

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.