Gjarpërinj që dalin nga stomaku

Intervista - - POSTA -

-Përshëndetje! Kam parë në ëndërr sikur nga stomaku dikujt që nuk ja shikoja fytyrën dilnin gjarpërinj dhe një gjarpër i bardhe u hodh drejt meje për të më kafshuar por në atë çast unë e kapa nga koka jashtë dhe kur hy brënda në tualet për nevojat e mia personale më del sërisht një gjarpër i kuq. Ju lutem çfarë do të thotë kjo?!!! Miranda

-Të shohësh gjarpër në ëndërr simbolizon armikun e përbetuar. Sa më i madh të jetë gjarpri i parë në ëndërr aq më i ashpër do të jetë armiku. Kush ëndërron se godet një gjarpër ose lufton me të, kjo nënkupton se do të luftojë ndaj armikut, por nëse gjarpri e kafshon, kjo nënkupton disfatë varësisht nga fuqia e kafshimit. Ta mundësh gjarprin do të thotë ta mundësh armikun. Ta mposhtësh gjar gjarpri do të mposhtet nga kundërshtari. Nëse ëndërron se të ka kafshuar gjarpri, do të thotë se armiku do të mund e do të lëndojë. Lëndimi varet nga plaga e kafshimit të gjar ndan gjarprin në dy copa ashtu do t’ia bëjë edhe armikut. Pra shpjegimi për ëndrrën tuaj është ky e dashur. Ti ke një armik që do e sundosh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.