Fluturim

Intervista - - POSTA -

krahë, duke ja kaluar të gjithëve...! Çfarë do të thotë kjo ëndërr?

lartësi shumë të ulët, atëherë prisni shumë dhimbje. Në në lartësi të madhe, ju mund të keni një grindje familjare. Fluturimi mbi ujë të ndotur paralajmëron shqetësimet dhe - sirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.