Pyetjet e reja

Intervista - - POSTA -

Ç’mendim keni për muzikën që bëhet në Shqipëri? Si mund ta parandalojm tumorin në gji? Sa herë në javë laheni? Një femër e zhveshur quhet më karrieriste? Nëse do të jepeshin 3 mundësi famë, para dhe dashuri kë do zgjidhnit? Do martoheshit me dikë që luan në lojrat e fatit? Si do ishte një martesë ideale për ju? mësuar ta pëlqeni dh eta doni atë ves?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.