Tani pagesat do të

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Janë të mëdha ndryshimet që ndodhin në jetën tonë të përditshme për shkak të teknologjive të reja. Ndryshime të rëndësishme ndodhin edhe në shlyerjen e detyrimeve, pas përhapjes së gjerë të mënyrave të reja të pagesave nëpërmjet internetit, duke i bërë kohën dhe procedurat akoma më të shpejta dhe të thjeshta.

Kështu, shërbimi i kartave të kreditit Mastercard, deklaroi se shërbimi Identity Check Mobile përdoret në Austri, Belgjikë, Çeki, Danimarkë, Finlandë, Gjermani, Hungari, nga viti 2017 do të përhapet kudo. Me këtë aplikacion, përdoruesi mund të këtë mënyrë, pagesat elektronike do të përshpejtohen edhe më shumë thanë përfaqësuesit e Mastercard, të cilët janë shumë optimistë për projektin në fjalë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.